Mila Kunis izbacila Demi Mur iz stana!

Izvor: Story, 04.Nov.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Kunis izbacila Demi Mur iz stana!

Iz stanja u kojem je bila nakon razvoda, Demi je jedva uspela da se izvuče, ali sada su je snašle nove nevolje.

Demi Mur, foto: Profimedia

Nervni slomovi koje je Demi Mur imala nakon navodne Eštonove prevare a zatim i razvoda, punili su naslove novina mesecima.

Ipak, iako se od posledica razvoda dugo oporavljala, glumica je uspela da sačuva prijateljski odnos sa bivšim suprugom. Možda i previše prijateljski.

Pogledajte neverovatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << promenu Demi Mur.

Naime, kako pišu američki mediji, Demi je u poslednje vreme prešla granicu pa ju je Mila Kunis izbacila iz stana.

- Demi stalno zove Eštona i raspituje se za bebu. Ne mogu da je se reše. Mila se jako naljutila na Demi kad je ušla u kuću i videla kako Demi u rukama drži malenu Vajat. Izbacila je napolje i rekla da se više ne meša u njihov život- otkrio je bliski izvor za National Enquirer.

Da podsetimo, nakon razvoda od Demi, Ešton Kučer venčao se sa koleginicom Milom, sa kojom je nedavno dobio ćerkicu Vajat.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.