Mia Borisavljević ISPROZIVALA supruga, evo šta mu je rekla

Izvor: Story, 10.Sep.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mia Borisavljević ISPROZIVALA supruga, evo šta mu je rekla

Pevačica Mia Borisavljević već nekoliko godina uživa u srećnoj vezi sa pevačem Bojanom Grujićem, a kao kruna njihove ljubavi došla je ćerka Ema. Međutim, Mia ima zamerke na svog izabranika. Naime, Mia je bila gošća Ognjena Nestorovića u emisiji “Premijera – Vikend specijal” kada je pogledala prilog u kom je njen suprug pričao o njoj, ... The post Mia Borisavljević ISPROZIVALA supruga, evo šta mu je rekla appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Edita PROGOVORILA o svom EMOTIVNOM ŽIVOTU pa rekla nešto zbog čega će se mnogi zamisliti

Izvor: Story, 10.Sep.2018

Atraktivna mlada pevačica Edita Aradinović već neko vreme javnosti na želi da pokaže svog emotivnog partnera, ali je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima “Premijera” progovorila o ljubavnom životu. Nju je premijerna ekipa susrela na jednom gradskom događaju, gde je Aradinovićeva...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.