Melanija dobila konkurenciju (FOTO)

Izvor: Mondo, 14.Maj.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija dobila konkurenciju (FOTO)

Prva dama Francuske na inauguraciji svog supruga Emanuela Makrona zablistala je u plavom kompletu.

Foto: Beta/Patrick Kovarik, Pool via AP

Brižit Tronjo (64) danas je ukrala pažnju ispred Jelisejske palate na inauguraciji svog supruga, novog predsednika Francuske Emanuela Makrona.

Prva dama je za inauguraciju odabrala svetlo plavi komplet "Luj Viton", haljinu i sako "strogog" kroja, na kojem su jedino dugmići upadljivi. Uz to je kombinovala salonke u boji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kože i tašnu u istoj nijansi.

Foto: Beta/AP Photo/Christophe Ena

S obzirom na to da Francuskinje inače važe za dame od stila, čini nam se da je Melanija Tramp dobila konkurenciju.

Odelo novog predsednika

Emanuel Makron je na svojoj inauguraciji nosio odelo od skromnih 450 evra, što su mnogi protumačili kao pokušaj da se distancira od političara koji mnogo troše.

Kad smo već kod toga, moramo da priznamo i da ova odevna kombinacija Tronjoove dosta podseća na kombinaciju koju je Melanija Tramp nosila na inauguraciji svog supruga.

Podsetite se kako je tada izgledala:

Foto: AP Photo/Alex Brandon

------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.