Mateja Kežman želi da se pomiri sa bivšom

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateja Kežman želi da se pomiri sa bivšom

Posle dve godine zabavljanja, a potom i raskida, Mateja želi da se pomiri sa Marijom Perković.

Marija Perković i Mateja Kežman, foto: Privatna arhiva

Naime, bivši fudbaler već neko vreme pokušava da nastavi vezu sa bivšom, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona, piše Alo.

- Mateja skoro svakodnevno Mariji šalje razne SMS, u kojima joj piše da želi da se pomire, da vezi i ljubavi daju još jednu priliku i šansu. Da bi to bilo dobro i zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << njihovog deteta, jer je zdravije da naslednik odrasta sa oba roditelja nego sa jednim, a i da je svestan i da oseća da ih i dalje povezuje i spaja ljubav. Iako Mariji prija što je opet fin i pažljiv kao i pre i što je konačno uvideo da je pogrešio, za sada je neodlučna. Za sada mu nije dala konačan odgovor. Mateja je strpljiv i kako stvari stoje, biće spreman da uradi sve kako bi uspeo da vrati ženu koja mu je rodila sina  - rekao je izvor blizak sportisti.

Podsetimo, Marijana i Mateja započeli su vezu pre više od dve godine i sve je bilo idealno u njihovom odnosu, godinu dana kasnije su dobili sina Filimona. Prošlog leta na domoru su im se priključili i deca iz Kežmanovog prvog braka. Sve je izgledalo idilično, ali je u septembru ove godine došlo do raskida.

Kežman se nedavno i konačno razveo od svoje prve supruge Emilije, s kojom ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Povezane vesti

MOLI ZA NOVU ŠANSU: Mateja Kežman hoće da se pomiri sa bivšom!

Izvor: Press, 09.Dec.2014

Posle dve godine zabavljanja, a potom i raskida, Mateja želi da se pomiri sa Marijom Perković. Naime, bivši fudbaler već neko vreme pokušava da nastavi vezu sa bivšom, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Filimona. . Mateja...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.