Maštate povremeno o Skarlet Johanson, Anđelini?

Izvor: Mondo, 03.Dec.2016, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maštate povremeno o Skarlet Johanson, Anđelini?

Lutke za odrasle, koje su slika i prilika holivudskih lepotica možda stižu brže nego što mislite.

Foto: Guliver/Getty Images/thinkstock

Seks roboti sa likom holivudskih zvezda navodno će ubrzo podizati puls fanovima širom sveta, prenosi "Dejli star".

Ranije ove godine, grafički dizajner iz Hong Konga napravio je sebi robota koji ozbiljno liči na Skarlet Johanson. U to koliko je normalan (ili koliko nije normalan) sad ne bismo ulazili, ali sad se javio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i stručnjak za "robotska" pitanja Dejvid Livaj, autor "Ljubavi i seksa sa robotima" koji tvrdi tržište "samo čeka" da se pojave seks lutke sa likom "prve postave" Holivuda, pa da eksplodira.

"Ljudi bi se utrkivali da prepričavaju detalje, možete lepo da zamislite kako neko kaže 'sinoć sam imao seks sa robotom koji je napravljen po liku Anđeline Džoli i sjajna je u krevetu'", kaže Livaj za "Dejli star".

(Možda i možemo da zamislimo nekog potpunog ludaka da to izgovara, činjenica je.)

Seks sa robotom? Zašto da ne!

Ali, profesor Livaj, kaže da bi velike zvezde u tome mogle da vide priliku za laku zaradu

"Uzmite da ste Anđelina Džoli, i da vam kompanija koja proizvodi visokokvalitetan proizvod ponudi hiljadu, dve funti po komadu, pa to bi vam donelo milione samo zato što biste licencirali svoj izgled", razvija Livaj teoriju dalje.

"Za poznate, to bi bio sjajna prilika za zaradu. Za ostale - sjajna prilika da ožive svoju fantaziju o seksu sa omiljenom glumicom ili glumcem."

Jedini je problem što se u ovoj "uzmite da ste Anđelina Džoli" varijanti ne uzima u obzir mnogo verovatniji sled događaja, a to je da se kompaniji koja proizvodi "visokokvalitetan proizvod" pljusne tužba i pre nego što iko do kraja stigne da izgovori "seks igračka".

Seks roboti će biti pravi HIT ove godine

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.