Marko Đurovski vodi novi rijeliti Telefon

Izvor: S media, 20.Feb.2010, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Đurovski vodi novi rijeliti "Telefon"

Bivši „farmer" i pevač Marko Đurovski biće voditelj novog licencnog rijalitija „Telefon", producentske kuće „Beoton", koji će se se svake nedelje u 18.30 emitovati na televiziji Pink.

U intervjuu za PressTV Marko je otkrio kako je odlučio da se oproba u voditeljskim vodama i šta se dešava sa njegovom muzičkom karijerom. Prenosimo vam deo intervjua.

- Ponudu sam prihvatio jer mi se pre svega svideo koncept emisije i vrlo brzo smo se dogovorili oko saradnje. Mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samo reći da su mediji za mene izazov i da želim sve da probam kada je o njima reč. Naravno, nije mi ni padalo na pamet da ću jednog dana postati i voditelj, ali opet se pokazalo da je život pun iznenađenja.



Kakva je koncepcija ovog rijalitija i koja će zapravo biti tvoja uloga u njemu?


- Takmičari se bore da osvoje nagradu od 300.000 dinara, prelazeći psihičke i fizičke prepreke. Imam ulogu čoveka koji ne zna šta će sa parama i počinje da se igra sa ljudima. U igri učestvuju dve osobe i one su tu da izvršavaju moja naređenja, koja nisu nimalo laka, ali opet nisu ni nerealna, tako da svaki prosečan čovek sa malo truda može da osvoji nagradu. Takmičari trče od lokacije do lokacije u potrazi za zlatnim fleševima, koje po dolasku na cilj mogu da pronađu isključivo ako reše mozgalice. Ti čipovi će im kasnije omogućiti lakši pronalazak kofera u kome se krije glavna nagrada.

Da li ti je nezgodno što je pre tebe emisiju „Telefon" trebalo da vodi Nigor, tvoj dojučerašnji saborac sa „Farme"?

- Nije mi neugodno iz razloga što se Nigor i „Beoton", koliko mi je poznato, nisu dogovorili mnogo pre nego što sam ja uopšte bio u opticaju. Tako da ja nisam uticao ni na čiju odluku.

Da li imaš tremu pred početak emitovanja prve emisije?

- Ja uglavnom nisam tremaroš, uvek sam siguran u sebe i u ono što prezentujem, ali normalno, svaki početak je težak. Ekipa i ja ćemo se potruditi da emisija izgleda slično onima koje se emituju u zemljama sa visokim budžetima. Mi Srbi uvek znamo tajni recept da sve što se radi izgleda skupo i kvalitetno.

Smatraš li da si ovaj posao dobio zahvaljujući učešću u „Farmi"?

- Moram priznati da je u ovom slučaju „Farma" odigrala najveću ulogu, pošto sam trenutno aktuelan i mislim da će to biti dobro za gledanost. Eto, i ja da malo profitiram. Izvor: pressonline

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.