Marija i Marko Đurovski: Željno iščekujemo prinovu

Izvor: Story, 04.Jul.2015, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija i Marko Đurovski: Željno iščekujemo prinovu

Početkom avgusta supružnici Marija i Marko Đurovski dobiće sina kome još nisu smisli ime, ali su sigurni da će imati isto početno slovo kao i oni i ističu da su godišnjicu braka proslavili romantičnom večerom

Marija i Marko Đurovski

Muzičar Marko Đurovski (29) i njegova supruga Marija (28) sa nestrpljenjem očekuju 11. avgust kada je njen termin za porođaj. Iako je ona u petom mesecu trudnoće, supružnici rado posećuju prestoničke događaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i uživaju u toplim danima. S obzirom na to da im je ovo prvo dete, oboje željno iščekuju trenutak kada će ugledati svog naslednika.

- Osećam se savršeno i jedva sam čekao saznanje da ću postati otac. Ne mogu da dočekam trenutak kada ću videti svog sina. Početkom avgusta bi beba trebalo da se rodi, tremin je 11. ali se to nikada ne zna – priča Marko i dodaje da njegova supruga nema prevelike prohteve poput nekih trudnica.

- Marija se fantastično oseća, a ja odlično pored nje. Kakve sam priče slušao kakve su trudnice, ja sam dobro prošao. Ne znam da li smo mi izuzetak, ali živimo kao i kada nije bila trudna, ništa se nije promenilo. Malo više pažnje posvećujemo tome da se ne umara i sve ostalo što ide uz trudnice, ali što se tiče psihe sve je isto, nije bilo nikakvih promena. Nakon svega što su mi pričali posmislio sam da kreće ludilo, ali ispostavilo se da je mnogo bolje od kada je trudna. Našalim se, pa kažem da moram odmah i drugo dete da napravim, da nastavimo idilu.

I dok se pripremaju za dolazak sina, Marija i Marko sređuju stan i sa posebnom pažnjom uređuju dečju sobu. Iako je nedavno muzičar izjavio da bi voleo da mu se sin rodi u inostranstvu, to će se ipak dogoditi u Beogradu.

- Ne možemo da putujemo sve i da hoćemo, pošto je ušala u taj deo trudnoće kada ne može da se prošvercuje stomak. Što se tiče porođaja u inostranstvu, rekao sam to u šali, pošto često putujmo, pa da bi bilo dobro da se ona porodi u drugoj državi pa bi mali odmah dobio državljanstvo. Ne znam kakvi će ovi naši pasoši biti narednih godina, ali na vreme mora da se razmišlja o budućnosti deteta – priča Marko i priznaje da on i Marija još nisu odabrali ime za bebu - Nismo smislili ime, to je baš težak zadatak. Želim da ostane u domenu pravoslalja, a oboje želimo da bude na M. Domaća imena mi nisu baš zanimljiva, a pošto je Marko već zauzeto, rekao sam da ću morati ja da promenim ime kako bih sinu omogućio da se tako zove, a taman i da unesem malo svežine u svoj život (Smeh).

Prošle godine 15. juna u Sabornoj crkvi Marko i Marija su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a kasnije su u društvu porodice i prijatelje organizovali svadbu u jednom prestoničkom restoranu.

- Godišnjicu braka proslavili smo na romantičnoj večeri. Hteli smo da putujemo, ali pošto jesupruga ušla u osmi mesec, ne možemo da odlazimo iz Beograda. Život u braku nam je isti kao dok smo bili u vezi, čak  i malo bolji jer živimo zajedno. Tako sam podesio svoj život da nema nekih velikih promena. Zbog toga sam i izabrao osobu koja može da isprati moj ceo životni stil – zaključuje Marko Đurovski.

Piše: Ksenija Konić

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.