MAJKL DŽEKSON NAJPLAĆNIJI POKOJNIK (VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Okt.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKL DŽEKSON NAJPLAĆNIJI POKOJNIK (VIDEO)

NJUJORK - Američka muzička ikona Majk Džekson predvodi listu pokojnih zvezda svetskog šoubiznisa koje najviše zarađuju i nakon smrti.

Forbs prenosi da je kralj popa prošle godine zaradio 275 miliona dolara, više od bilo koje druge poznate ličnosti, žive ili pokojne, izuzev popularne američke voditeljke Opre Vinfri.

 

Na tom popisu Elvis Prisli je drugi sa zarađenih 60 miliona dolara, dok je treće mesto pripalo britanskom piscu JRR Tolkinu, autoru romana "Gospodar prstenova" sa 50 miliona dolara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Michael Jackson najviše zarađuje i posle smrti

Izvor: Kontra magazin, 27.Okt.2010

Michael Jackson se našao na prvom mestu liste poznatih ličnosti koje su pose smrti ostvarili najveću zaradu u godini za nama. Michael Jackson je na prvom mestu liste sa zaradom koja je veća od prihoda koji su u ovoj godini zajedno ostvarili Lady Gaga, Madonna, Jay-Z i Beyonce! Magazin Forbes navodi...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.