Lord & Taylor zatvara robne kuće nakon skoro dva veka

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Avg.2020, 13:40

Lord & Taylor zatvara robne kuće nakon skoro dva veka

Najstariji lanac robnih kuća u SAD-u pogođen je posledicama pandemije COVID-19

Kompanija Lord & Taylor je saopštila da zatvara preostalih 38 tržnih centara i tako ostaje bez prodavnica nakon skoro dva veka.

Kao još jedna žrtva posledica pandemije COVID-19, lanac tržnih centara Lord & Taylor početkom avgusta je podneo zahtev za bankrot i krenuo u potragu za mogućim kupcima njegovih brendova Lord & Taylor i Le Tote.

Iako još uvek imamo razne mogućnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << verujemo da je razborito staviti ostatak trgovina u likvidaciju, kako bi se maksimizirala vrednost inventara za nekretninu„, kazao je Ed Kremer, direktor za restrukturiranje kompanije, prenosi Anadolija.

Lord & Taylor je prvu robnu kuću otvorio u Njujorku 1826. godine i bila je to prva takva trgovina u Americi.

Popularizacijom takve vrste trgovačke ponude, Lord & Taylor je brzo izrastao u respektabilan lanac robnih kuća i tržnih centara, koji je dugo slovio za sinonim visoke mode i glamura.

Izvor: Agencije

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.