Lokalac na internetu ‒ sada i kao humanitarni projekat

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Jul.2023, 21:37

Lokalac na internetu ‒ sada i kao humanitarni projekat

Pored obrazovnih institucija, projekata i događaja usmerenih razvoju internet zajednice i kvalitetnog sadržaja na internetu, podršku već godinama unazad imaju i mladi naučnici iz Centra za talente.

Fondacija je inicirala i sprovela u delo izradu majica Lokalac na internetu sa idejom da one postanu simbol lokalne internet zajednice, ovaj put i sa humanim ciljem ‒ da se podrže talentovana deca u kojima leži potencijal za velika dostignuća. Sav prihod ostvaren prodajom >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << majica doniraće se Centru kao pomoć za realizaciju programskih aktivnosti, edukaciju talentovane dece i mladih naučnika, izradu naučno-istraživačkih radova i pripreme za takmičenja.

Prva Lokalac majica napravljena je tokom leta 2020. godine i od tada do danas su se nizali brojni modeli, a Lokalac je postao majica koju svi žele da nose. Od samog početka za dizajn i izradu bio je zaslužan brend DechkoTzar, koji je sa Fondacijom partner na ovom projektu.

Lokalac na internetu je još jedan vid podrške i brige o lokalnoj zajednici. On je način da se istomišljenici IT-evci, kreativci, stvaraoci i svi oni koji donose nova znanja i poglede na svet pronađu, povežu, udruže i okupe na jedno mesto.

Sada Lokalac ima svoj sajt, asortiman je pored majica proširen i novim artiklima, a svakom kupovinom postiže se viši cilj.

Ako razmišljate lokalno i želite da pružite svoj doprinos mladima u Srbiji, posetite lokalac.rs ili DechkoTzar prodavnice i postanite već danas Lokalac na internetu.

Autor fotografija: Nemanja Knežević

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.