LINDSI: NEĆU NAGODBU, NISAM LOPOV

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LINDSI: NEĆU NAGODBU, NISAM LOPOV

LOS ANĐELES - Američka glumica Lindsi Lohan odbila je sudsku nagodbu u slučaju ukradene ogrlice pošto, kako je rekao njen advokat, nije počinila tu krađu.

Na sudskom ročištu u februaru sudija je glumici ponudio nagodbu kojom bi izbegla suđenje. Nagodba je podrazumeva i zatvorsku kaznu, ali kraću od trogodišnje na koju bi Lindsi Lohan mogla da bude osuđena ako bude proglašena krivom. Nagodba je predviđala 90 dana zatvorske kazne, u zamenu za priznanje krivice.

Ogrlica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vredna 2.500 dolara ukradena je u januaru iz prodavnice u Los Anđelesu, a zaposleni u juvelirnici optužili su glumicu da ju je probala i odnela iz radnje. Ipak, glumičini advokati saopštili su da ona odbija nagodbu i 22. aprila doći će na preliminarno ročište na kojem će se odlučiti o tome da li će biti suđenja.

Lindsi Lohan (24) je trenutno na uslovnoj slobodi posle niza sukoba sa zakonom od 2007, kada je prvi put uhapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola, a potom i zbog posedovanja kokaina. Glumica, poznata iz filmova "Opasna devojke", "Najluđi petak" i "Ispovest jedne tinejdžerke" bivša je zvezda studija "Dizni".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.