LIJAM NISON IGRA ZEVSA U NASTAVKU BORBE TITANA

Izvor: Kurir, 08.Dec.2010, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIJAM NISON IGRA ZEVSA U NASTAVKU BORBE TITANA

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Lijam Nison (Liam Neeson) igraće Zevsa i u nastavku filma "Borba titana", objavio je magazin Empajer (Empire).

Film "Wrath of the Titans" režiraće Džonatan Libesman (Jonathan Liebesman). "Borbu titana" snimio je Luj Leterije (Louis Leterrier).

Snimanje nastavka počeće u martu sledeće godine. Ranije je najavljeno da će u filmu igrati Sem Vordington (Sam Worthington), Džema Arterton (Gemma) i Ralf Fajns (Ralph Fiennes), koji su bili junaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << "Borbe titana".

Džejms Franko (James) i Havijer Bardem (Javier) pregovaraju o ulogama Posejdonovog sina Agenora i boga rata Aresa. Očekuje se da će film u bioskope stići na proleće 2012.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vil Smit kao Robin Hud?

Izvor: Blic, 08.Dec.2010

LOS ANĐELES - Holivudski glumac Vil Smit pregovara o ulozi u novom filmu o Robinu Hudu koji će snimiti braća Vahovski, objavio je "Holivud reporter". ..Lorens i Endru Vahovski prodali su scenario za film studiju Vorner bros. Najavljeno je da će film biti "urbana" priča o Hudu smeštena u moderno...

Nastavak na Blic...

Armi Hamer u filmu o Džej Edgaru Huveru

Izvor: NaDlanu.com, 09.Dec.2010, 14:06

LOS ANĐELES, 9. decembra 2010. (Beta) - Američki televizijski i filmski glumac Armi Hamer koji je igrao u "Društvenoj mreži", glumiće u biografskom filmu o Džej Edgaru Huveru, objavio je sajt Dedlajn Holivud. U filmu "J. Edgar" u režiji Klinta Istvuda, bivšeg direktora Federalnog istražnog...

Nastavak na NaDlanu.com...

Džejms Franko snima film o Salu Mineu

Izvor: NaDlanu.com, 09.Dec.2010

LOS ANĐELES, 9. decembra 2010. (Beta) - Američki glumac Džejms Franko dobitnik Zlatnog globusa za ulogu Džejmsa Dina u TV filmu iz 2001, otkupio je prava na biografiju Sala Minea, tajanstvenog glumca koji je igrao sa Džejmsom Dino u klasiku "Buntovnik bez razloga" iz 1955. Sal Mineo je vodio razuzdan...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.