LEDI GAGA ZASKOČILA BRITNI

Izvor: Kurir, 30.Avg.2011, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEDI GAGA ZASKOČILA BRITNI

Kis mi bejbi van mor tajm! Britni Spirs osvojila je dve statue na dodeli MTV nagrada, i Ledi Gagu pride! Obučena u crno muško odelo, Gaga je uručila Britni nagradu za najbolji pop video i pri tom ispalila:

Kis mi bejbi van mor tajm!

Britni Spirs osvojila je dve statue na dodeli MTV nagrada, i Ledi Gagu pride!

Obučena u crno muško odelo, Gaga je uručila Britni nagradu za najbolji pop video i pri tom ispalila:

- Ona je pop legenda i muzička >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << industrija ne bi bila ista bez nje. Lepila sam njene postere po zidu i dirala se ležeći u krevetu - izjavila je Gaga i zatim pokušala da od Britni izmami francuski poljubac, ali se dobitnica brzo predomislila:

- Ma to sam već uradila - uz osmeh je rekla Britni.

(R. S.)

Gola zbog nominacije

Reperka Krejšon, čija je pesma „Guči, Guči“ postala planetarni hit, nominovana je za MTV nagradu u kategoriji „najbolji novi izvođač“. To je očigledno nekom zasmetalo, jer su se na Tviteru iznenada pojavile njene golišave fotke. Profil je ubrzo blokiran, ali su fotografije već dospele u javnost. Pretpostavlja se da je reč o osveti bivšeg dečka.

Bijonse: Trudna sam!

Ledi Gaga i Britni Spirs nisu priredile jedino iznenađenje na dodeli MTV nagrada. Da bude tako, pobrinula se Bijonse.

- Želim da osetite ljubav koja trenutno raste u meni - poručila je tamnoputa pevačica sa pozornice, mazeći svoj stomačić.

Bijonse i Džej-Zi venčali su se u aprilu 2008. godine u Njujorku, a pevačica je nedavno otkrila kako je oduvek htela da dobije dete sa 30 godina, koliko uskoro i puni.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.