Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2023, 13:23

Kovid bolnica na Mišeluku postaje Dijalizni centar KCV

Kovid bolnica na Mišeluku zvanično menja namenu i postaje Dijalizni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Kako se navodi u najavi događaja Pokrajinske vlade, novi Dijalizni centar Kliničkog centra Vojvodine počinje sa radom u bivšoj Kovid bolnici, koja je primala pacijente iz Vojvodine, piše 021.
Ovaj centar u utorak će obići pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.
Prethodno nije bilo najava da će Kovid bolnica postati Dijalizni centar, odnosno u kom pravcu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se menjati njena namena.
Javna diskusija o budućim funkcijama kovid bolnica u Srbiji vodi se prethodnih meseci, a nakon najava da će ovi objekti biti u novoj upotrebi po okončanju pandemije.
Ministarka zdravlja Danica Grujičić obišla je sve kovid bolnice i najavila da će deo njihovih kapaciteta biti upotrebljen za centre za palijativno zbrinjavanje, a budući da Srbija nema odgovarajuću palijativnu negu.
Otkrivena još jedna posledica kovida, možda i najjezivija do sada

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Kovid bolnica na Mišeluku postaje Dijalizni centar KCV

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jun.2023

NOVI SAD – Novi Dijalizni centar Kliničkog centra Vojvodine počinje sa radom u bivšoj Kovid bolnici, koja je primala pacijente iz Vojvodine, navode u najavi događaja iz Pokrajinske vlade. Bolnicu na Mišeluku bi sutra trebao da obiđe Zoran Gojković, pokrajinski sekretar za zdravstvo. Ova tema...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.