Konkurs za tradicionalna UEPS priznanja otvoren do 6. decembra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Nov.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za tradicionalna UEPS priznanja otvoren do 6. decembra

Prvi ciklus ranih prijava radova kojim su članice mogle da apliciraju s popustom, rezultirao je prijavom najvećeg broja radova u istoriji ovog nadmetanja.

I ove godine u Udruženju za tržištne komunikacije Srbije su, na osnovu iskustvenih saznanja sa prethodnih konkursa i sugestija dobijenih od članica, redefinisali kategorije, prilagodivši ih aktuelnim trendovima i potrebama onih koji stvaraju. Nagrade se dodeljuju u 17 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija marketinška rešenja u protekloj godini.

Specijalna priznanja za najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, komponovanu muziku, uvrštena su u redovne kategorije. Na svečanoj dodeli, pored dodele priznanja po kategorijama, biće proglašeni i Agencija i Oglašivač godine, a dodeljen će biti i Grand Prix na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu.

Dodela prestižnih priznanja, među kojima su nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti, kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a. Kao i prethodnih godina, žiri će činiti kreativni direktori uz podršku account menadžera i strateških planera.

Prijave radova primaju se najkasnije do 6. decembra 2019. godine. Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular, možete pogledati na sledećem linku

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.