Koncert u Sava centru za UNUKINO PUNOLETSVO: Ana Bekuta SPREMA SPEKTAKL

Izvor: Story, 30.Avg.2018, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert u Sava centru za UNUKINO PUNOLETSVO: Ana Bekuta SPREMA SPEKTAKL

Pevačica Ana Bekuta i ove godine održaće tradicionalni solistički koncert u Sava centru koji će biti posvećen unuci Sonji koja tog dana slavi 18. rođendan. – Prošle godine Sonja je zaokružila u mom kalendaru 25.oktobar i poželela da na taj dan odrzim koncert u Sava centru u znak njenog 18.rođendana i punoletstva. Počela je proba ... The post Koncert u Sava centru za UNUKINO PUNOLETSVO: Ana Bekuta SPREMA SPEKTAKL appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana Bekuta svoj tradicionalni koncert posvećuje unuci Sonji

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018

Ana Bekuta i ove godine održaće tradicionalni solistički koncert u Sava centru. Ovaj koncert koncert ona će posvetiti svojoj unuci Sonji koja tog dana slavi 18. rođendan. “Prošle godine Sonja je zaokružila u mom kalendaru 25. oktobar i poželela da na taj dan održim koncert u Sava centru u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.