Zimska obuća očajnog kvaliteta

Izvor: S media, 31.Okt.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska obuća očajnog kvaliteta

I pored relativno visokih cena, građani se sve češće žale inspekciji na loš kvalitet zimske obuće. Samo oznaka „riker“ garantuje nepromočivost.

Čizma glavu čuva, ali kvalitet kroji cenu. Od 3.500 do 4.500 dinara treba najčešće izdvojiti za par dubokih cipela, dok su čizme nešto skuplje.

Šef davio radnika (FOTO)

U kineskim tržnim centrima cene cipela se kreću od hiljadu do dve hiljade dinara, ali nevolja je u tome što ne traju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dugo, bez obzira na to da li su namenjene za toplo ili kišno vreme.

Iako su građani spremni da izdvoje veliku količinu novca kako bi „preživeli“ zimu, sve su češće glavobolje zbog kvaliteta obuće. Često posle pritužbi kupci dobiju nove modele, ali takođe lošeg kvaliteta.

Prodavnice preplavljene bajatim mesom

U Ministarstvu trgovine ističu da u takvim situacijama potrošač ima mogućnost izbora - popravku ili zamenu za novi par obuće. A ukoliko to nije moguće, onda ima pravo na raskid ugovora, odnosno vraćanje novca.

(Novosti foto:Novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pljušte" žalbe zbog loše obuće

Izvor: B92, 31.Okt.2011

Beograd -- I pored relativno visokih cena, građani se sve češće žale inspekciji na loš kvalitet zimske obuće. Samo oznaka "riker" garantuje nepromočivost...Prema rečima Petra Bogosavljevića, predsednika Pokreta za zaštitu potrošača, problem kupaca nastaje kada se obuća ishaba već posle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.