Koje pesme su obeležile odrastanje Petra Graše?

Izvor: Story, 06.Jul.2015, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje pesme su obeležile odrastanje Petra Graše?

Od ponedeljka, 6. jula gost emisije Mojih 50 na Naxi radiju biće pevač i kompozitor Petar Grašo.

Petar Grašo, foto galerija: Naxi media, autor: Željka Dimić

U emisiji Mojih 50 Grašo će objasniti zbog čega pravi velike pauze između albuma, kao i koja ga koleginica najčešće zove i bodri da nastavi sa komponovanjem i snimanjem. Šarmantni pevač prisetiće se početka karijere i, naravno, grupe Magazin u kojoj je počeo kao klavijaturista. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Setiće se i pesama koje su obeležile njegovo odrastanje, a jedne posebno, jer je bila sastavni deo svake zabave na kojoj je trebalo zbariti neku devojku.

Emisija Mojih 50 na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi  radiju (96.9 MHz), reprizu emisije možete slušati nedeljom od 15 do 20 časova. www.naxi.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.