Ko je nasledio Sindi Kraford, Naomi Kembel...

Izvor: Mondo, 11.Dec.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je nasledio Sindi Kraford, Naomi Kembel...

Nekada su supermodeli bile Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista... A danas?

Kendal Džener i Điđi Hadid trenutno su među najtraženijim manekenkama na svetu, a prestižni časopis "Vog" piše da su njih dve supermodeli današnjice.

Tokom 2015. godine, Kendal i Điđi su radile za najpoznatije brendove, a gledali smo ih čak i na godišnjoj reviji brenda "Viktorijas sikret", što je, kako su rekle, bilo ostvarenje njihovog sna.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je poznati modni časopis "Vog" proglasio ove dve mlade lepotice supermodelima. U tekstu o dvema manekenkama u "Vogu" piše da često olako koristimo termin "supermodeli," ali Kendal Džener i Điđi Hadid su vredne ove "titule".

Njih dve su naslednice supermodela iz devedesetih godina prošlog veka - Naomi Kembel, Linde Evanđeliste, Kristi Tarlington, Kejt Mos, Sindi Kraford...

Časopis ističe da su njih dve ovu "titulu" zaslužile time što su radile modne kampanje za sve poznatije brendove i dizajnere, veoma su prisutne na društvenim mrežama, šetale su modnom pistom na svim važnijim revijama. "Ono što Kendal i Điđi zaista čini supermodelima je interes koji se za njih pokazuje," piže Džanel Okvodu za ovaj časopis.

"Seks-bombe iz komšiluke, poznate su i po svojim veštinama fotografisanja selfija. U modnoj industriji, ovaj duo je 'zaradio' jednako kritika, koliko i pohvala".

Kendal je radila kampanje za "Živanši", Marka Džejkobsa, Kelvina Klajna, "Fendi", Balmain, šetala modnim pistama na Nedeljama mode u Njujorku, Londonu, Parizu... Na Forbsovoj listi, našla se na osmom mestu najplaćenijih modela - najmlađa je na toj listi, a sa svoja četiri miliona dolara zarade godišnje, našla se iza Kejt Mos.

Điđi je, sa druge strae, bila zaštitno lice Topshopa, radila je za američke brendove "Ges", "Sifoli", "Mejblin". Prema pisanju stranih medija, do sada je zaradila oko 300.000 od modelinga.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.