Keli Bruk priznala: Zbog ovoga su joj PORASLE grudi

Izvor: Mondo, 10.Jul.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Bruk priznala: Zbog ovoga su joj PORASLE grudi

Lepotica otkrila od čega su joj grudi toliko porasle – toliko da je počela da ima bolove u leđima.

Manekenka Keli Bruk (39) poznata je po svojim oblinama, ali je sada otkrila da se "bori" da smrša, pošto su joj zbog kilaže grudi porasle toliko da je počela da ima bolove u leđima.

View this post on Instagram

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on May 9, 2019 at 1:30am PDT

Keli je priznala da je previše uživala u pitama, grickalicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i pivu, te da su to prve namirnice koje je morala da izbaci iz ishrane u želji da smrša. Ona je istakla da je bila zadovoljna svojom figurom, ali je shvatila da mora da smrša pošto su joj grudi toliko porasle da su počele da joj prave problem sa leđima.

"Ja sam poslednja shvatila da sam se ugojila. Nisam to poricala, već sam se prosto lepo osećala. Ali, došla sam do konfekcijske veličine 44/46, moje grudi su bile prevelike i leđa su me bolela. Jela sam previše bogate hrane – mnogo sam sedela u pabovima, uživala u pitama, grickalicama i pivu".

Bruksova je otkrila i da voli da kuva, te da je sama često pripremala pite, kao i testeninu na razne načine.

Govoreći o novom režimu ishrane, sada je te obroke zamenila mnoštvom povrća i dosta manjim porcijama.

Keli je inače nedavno na Instagramu otkrila i da se podvrgla laserskoj operaciji kako bi uklonila podbradak.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.