Kako je Megan Markl dovela u red princa Harija

Izvor: Mondo, 27.Mar.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Megan Markl dovela u red princa Harija

Kao i svaka žena, tako i Megan Markl brine o svom mužu. Pardon, budućem mužu. Evo šta je sve uspela da promeni kod njega.

Pre nego što je upoznao Megan, princ Hari je zbog svog raskalašnog života često bi na naslovnim stranama tabloida. Sada se smirio i deluje srećnije nego ikada.

I zdravije.

S obzirom na to da je Megan Marklpobornica zdravog načina života, da je vegan, da redovno vežba, mladi princ se ugledao na nju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pročitajte: Zna se ko će dizajnirati venčanicu!

Nije se baš skroz odrekao mesa, jer kako kaže, obožava pečenu slaninu za doručak, ali "Veniti fer" piše da je angažovao nutrucionistkinju Gabrijeli Pikok.

Ona je veoma popularna u Londonu, angažuju je mnoge tamošnje poznate ličnosti, a poznata je po tome što preporučuje ishranu u kojoj ima veoma malo šećera, puno proteina, kao i potpuno izbacivanje mleka i mlečnih proizvoda.

Pogledajte: Evo gde je princ Hari muvao Megan Markl

Takođe, princ Hari sada redovno trenira u teretani, dok njegova izabranica praktikuje jogu.

Ali, najvažnije od svega – princ je prestao da puši! Već godinu dana budući mladoženja nije zapalio cigaretu.

Ili se, možda, samo dobro krije?

Pogledajte fotografije i kako izgledaju srećnoi zaljubljeno:

Venčanje o kojem se priča: A od kuma...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.