Izvor: Adriatalk.com, 08.Sep.2014, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da nađete posao u Srbiji preko interneta?

1. Specijalizovani sajtovi za poslove

Poslovi u Srbiji se najčešće traže preko specijalizovanih sajtova za poslove. Sa obzirom na to da većina ljudi zna kako funkcionišu ovi sajtovi, samo ćemo ih pobrojati:

poslovi.infostud.com

www.lakodoposla.com

www.poslovi.rs

www.nsz.gov.rs

posao.oglasi.rs

Preporučujemo vam i pretraživač sajtova za poslove, preko koga možete pretražiti sve poslove u Srbiji. Ovaj pretraživač >> Pročitaj celu vest na sajtu Adriatalk.com << se nalazi na adresi www.nadjiposao.rs.

2. Kompanijski sajtovi

Ukoliko želite da radite u nekoj konkretnoj kompaniji, pratite sajt te kompanije. Sve kompanije slobodna mesta prvo objave na svojim sajtovima. Na ovaj način možete saznati pre svih da je otvoreno neko radno mesto u kompaniji u kojoj želite da radite.

3. LinkedIn

LinkedIn u Srbiji nije popularan kao Fejsbuk, međutim ako tražite posao, prosto morate imati nalog na ovoj društvenoj mreži. Veliki broj kompanija je počeo da objavljuje poslove ekskluzivno na LinkedIn-u.

4. Sajtovi koji objavljuju poslove u nekoj industriji, a nisu specijalizovani

Postoje sajtovi koji se bave određenim industrijama, a koji povremeno objavljuju poslove unutar industrije koju obrađuju. Preporučujemo vam da pratite tekstove na tim sajtovima, pošto obično kroz tekst se pominju poslovi, koji su raspisani. Kao primer ovakvog sajta navešćemo startit.rs, koji se bavi web/tech startapovima, a koji povremeno objavljuje u koji startap traži nove radnike.

komentara

Nastavak na Adriatalk.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Adriatalk.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Adriatalk.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.