KUĆA KETRIN HEPBERN NA PRODAJU ZA 28 MILIONA DOLARA

Izvor: Kurir, 02.Avg.2011, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUĆA KETRIN HEPBERN NA PRODAJU ZA 28 MILIONA DOLARA

NJUJORK - Kuća koja je pripadala glumici Ketrin Hepbern u mestu Old Sajbruku u Konektikatu prodaje se za 28 miliona dolara.

Vila koja je pripadala Hepbernovoj ima tri sprata, petnaest soba, sedam kupatila i dve garaže za automobile.

Ona takođe poseduje privatnu plažu i pristanište.

Kupci, koji imaju manji budžet mogu razmotriti samo kuću, koja sa kompletnom imovinom košta 18 miliona dolara, a za cenu od 28 miliona dobijaju se i dve susedne parcele, što udvostručuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << površinu zamljišta.

Hepbern, koja je umrla 2003. godine, provela je poslednje godine svog života u ovoj vili, koja je sagrađena 1939. godine nakon što je porodičnu kuću Hepbernovih uništio uragan 1938. godine.

Ketrin Hepbern, koja je četiri puta dobila nagradu Oskar, imala je ljubavnu aferu sa milijarderom i avijatičarem Hauardom Hjuzom.

O toj aferi se govori u filmu iz 2004. godine "Avijatiča". Glumica Kejt Blanšet, koja je igrala Hepbernovu, dobila je Oskara za najbolju žensku epizodnu ulogu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.