KRISTIJAN BEJL ZAVRŠIO SA BETMENOM

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTIJAN BEJL ZAVRŠIO SA BETMENOM

MANILA - Holivudski glumac Kristijan Bejl najavio je da će najnoviji nastavak Betmena "The Dark Knight Rises" (Uspon mračnog viteza) biti i poslednji za njega.

Bejl se u filmu ''Uspon mračnog viteza'', čija se premijera očekuje u julu 2012. godine, po treći put pojavljuje u ulozi Betmena. Prethodna dva filma - ''Betmen: Početak'' (2005) i ''Mračni vitez'' (2008), kao i treći režirao je Kristofer Nolan.

''Završili smo sve pre nekoliko dana i to je poslednji put da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nosim Betmenov ogrtač'', rekao je Bejl filipinskim medijima.

U novom nastavku Betmena sa Bejlom glume i En Hatavej, Geri Oldman, Majkl Kejn i Morgan Friman. Radnja se događa osam godina nakon radnje filma ''Mračni vitez''.

Pre Bejla, Betmena i njegov alter ego Brusa Vejna glumili su Majkl Kiton, Val Kilmer i Džordž Kluni.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.