KIPTI SALO: KRISTINA DEBELERA!

Izvor: Kurir, 10.Okt.2011, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIPTI SALO: KRISTINA DEBELERA!

Kristina Agilera nije došla nego nadošla na koncert organizovan u čast preminulog Majkla Džeksona! Kada se pojavila na bini stadiona Milenijum u Kardifu, u publici je zavladao muk.

Nadošla!

Kristina Agilera nije došla nego nadošla na koncert organizovan u čast preminulog Majkla Džeksona!

Kada se pojavila na bini stadiona Milenijum u Kardifu, u publici je zavladao muk. Utegnuta u korset, u mrežastim čarapama, jedva se kretala po sceni jer joj je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sve strane kipelo salo. Ni frizura joj nije bila reprezentativna, ali je glasom ipak uspela da ublaži blam.

Otpevala je pesmu pokojnog kralja popa „Smajl“, a s obzirom na njen stajling „bolje da ljulja nego da žulja“, u publici je bilo mnogo onih koji su se nasmejali.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.