Još nešto o Rijaninoj omlet haljini

Izvor: Mondo, 06.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nešto o Rijaninoj "omlet haljini"

Rijana je na glamuroznom Met gala balu privukla pažnju kada se pojavila u dugoj žutoj haljini, koju su mnogi na netu poredili sa omletom. Ova činjenica u vezi sa tom toaletom će vas možda malo rastužiti...

Za dijazn i pravljenje te neverovatno skupe haljine koja liči na omlet, kineska dizajnerka je "potrošila" DVE GODINE.

Naime, Rijana je za "Vog" ispričala da je haljinu uradila poznata kineska dizajnerka Guo Pei. "Pravljena je ručno, a Guo je trebalo dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je završi", rekla je pevačica, i dodala da je sličnu haljinu videla na Internetu kada je malo "istraživala" kinesku modu, a onda je došla na ideju da za nju naprave jednu takvu.

Pretpostavljamo da je Guo "debelo" naplatila dve godine rada na haljini, ali zar nije pomalo tužno da od njenog dvogodišnjeg rada sada svi prave sprdnju i upoređuju sa omletom?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.