JELENA JAZIĆ nova direktorica agencije MCCANN BEOGRAD

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Sep.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA JAZIĆ nova direktorica agencije MCCANN BEOGRAD

Dobro poznaje agencijske procese jer je u dva navrata, kao direktorka marketinga kompanije Carlsberg i Vice President Marketing & Strategy u kompaniji Delhaize, kao klijent, blisko sarađivala i sa agencijskim timom McCann Beograd.

Velika je čast, ali i veliki izazov, što sam postala deo McCann tima. Naš zadatak u narednom periodu ostaje da unapredimo rezultate kompanije za koju radimo, uz primenu realnih, inovativnih i kreativnih ideja. Uverena sam da će moje iskustvo, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sam stekla radeći za najznačajnije multinacionalne kompanije, biti od velike pomoći i da ću zajedno, sa mojim novim kolegama, omogućiti McCann-u da održi lidersku poziciju kada je reč o inovativnosti i komunikaciji sa klijentima” kaže Jelena Jazić.

Zajedno s agencijskim timom McCann-a u Beogradu, Jelena Jazić će svoje znanje i iskustvo usmeriti na dalji razvoj agencije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.