Izvinila se za naslovnicu: Nisam imala kontrolu...

Izvor: Mondo, 04.Maj.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinila se za naslovnicu: Nisam imala kontrolu...

Điđi Hadid ipak ima reakciju na naslovnicu na kojoj ne liči na sebe!

Foto: Guliver/Getty Images, JP Yim

Pisali smo o naslovnoj strani italijanskog izdanja magazina "Vog" na kojoj Điđi Hadid liči na sve, osim na sebe. Kosa joj je tamna, što je zanemarljivo u odnosu na činjenicu da joj je i koža drastično tamnija, a lice joj je toliko obrađeno da ne liči na sebe.

Ne liči na sebe! (FOTO)

Njeni fanovi su žestoko isprozivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fotografa Stivena Klajna, između ostalog ističući da je to nepoštovanje prema manekenki.

Sneak Peek at our May Issue ⚡️ on Newsstands Friday May 4th! ⚡️ A story for #HighVoltage ⚡️ power women ⚡️ @gigihadid in @dolcegabbana photographed by @stevenkleinstudio styled by @patti_wilson Full Credits Justin Martin @justin.e.martin @ Next Models NY #GigiHadid @ Img Editor in chief @efarneti Creative director @gb65 Hair by Ward @ward_hair @ The Wall Group Make-up Fulvia Farolfi @fulviafarolfi Manicurist Honey @honeynailz at Exposure NY casting Piergiorgio Del Moro @pg_dmcasting and Samuel Ellis Scheinman @samuel_ellis Production LOLA Production @lolaproduction Set Design Andrea Stanley @andrea_stanley_ @ Streeter's #dolce&gabbana #stevenklein #pattiwilson

Објава коју дели Vogue Italia (@vogueitalia) дана 2. Мај 2018. у 1:56 PDT

Sada se i lepa Điđi izvinila zbog te naslovnice, objašnjavajući da ona nije imala nikakvu kontrolu nad finalnom verzijom naslovnice.

Ona je zamolila sve da razumeju da ona nema nikakvu kontrolu na snimanju kada je reč o kreativnoj direkciji i da kada napusti snimanje, sve što se radi na njenim fotografijama u potpunosti izmiče njenoj kontroli.

"Bronziranje i Fotošop su stil koji Stiven Klajn održava već godinama i verujem da je to ono što je traženo od ovog snimanja - da me prikaže kreativno na drugačiji način. ALI, takođe razumem kakve su namere ’Voga’ bile, to nije izvedeno kako treba i brige su opravdane. Želim da se obratim onima koje je uvredilo obrađivanje/retuširanje/bojenje naslovnice. Molim vas, znajte da bi situacija bila drugačija da sam imala kontrolu nad tim".

Prekipelo joj! (FOTO)

Manekenka se bez obzira na to izvinila i napisala da njene namere nisu bile da nekoga uvredi niti bilo šta slično i da se nada da će ova naslovnica poslužiti kao primer timovima ljudi koji rade za druge magazine.

"Postoje pravi problemi koji se tiču reprezentacije u modi - naša je odgovornost da uvažimo te probleme i da kroz njih komuniciramo kako bi bilo više različitosti u industriji".

Hadidova je inače fotografiju naslovne strane izbrisala sa svog Instagrama.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.