Izvadila rebra da bi izgledala kao lutka! (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvadila rebra da bi izgledala kao lutka! (FOTO)

Ova devojka je potrošila 120.000 dolara na 15 plastičnih operacija kako bi izgledala kao dama iz crtanog filma.

Piksi Foks (25) ima iza sebe 15 plastičnih operacija, a nedavno je izvadila šest donjih rebara, kako bi obim svog struk smanjila na 35 centimetra!

Iako sa veliki očima, tankim strukom, "lutkastim" licem i ogromnim grudima, izgleda kao da je izašla iz nekog crtanog filma, Piksi je prilično živa.

Pogledajte galeriju:

"Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mi često prilaze i kažu mi: 'Nemoj ovo pogrešno da shvatiš, ali izgledaš kao iz nekog crtaća'. Za mene je to kompliment, to je ono šta želim da postignem", rekla je Piksi za Daily Mail.

Njene inspiracije su Džesika Rebit, Uspavana Lepotica i Holi Vud iz "Cool World".

"Ovi likovi iz animacija predstavaljaju idealizaciju ženskog tela. Želim da imam tanak struk, guzu, velike grudi, velike oči i lepo lice. To što sam izvadila rebra je samo još jedan od koraka ka postizanju tog ideala", objasnila je Foks.

Ona je iz Švedske, ali sada živi u Severnoj Karolini, a operaciji vađenja rebara se podvrgla prošlog meseca kod doktora Berija Eplija koji je pristao da ovo uradi.

Nakon ove operacije nema nazad, a obično se izvodi iz medicinskih razloga.

Piksi je istakla kako joj je bilo teško da nađe doktora koji će pristati da joj izvadi rebra, a jedini razlog što je to sada uspela je taj što su lekari počeli da je "shvataju ozbiljno".

"Videli su da nisam luda osoba i da znam šta radim".

Nakon operacija, ona je nastavila da nosi korset, a razliku oseća, jer joj se više korset ne zabada u rebra, što je bilo bolno.

First you must get ugly to get pritty. Dont judge. #dolltransformation #livingcartoon #humandoll #humanbarbie #plasticsurgery #dollmakeup #fitnessgirl #gymgirl #glammodel #barbiedoll #barbiegirl #swedengirl #cartoongirl #tigthlacing #waisttraining #largebreast #xlimplants #hourglassfigurel

A video posted by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) on Nov 21, 2015 at 10:53am PST

Kako bi još više stanjila struk, Foks dnevno vežba četiri do pet sati, a korset nikada ne skida. Zbog toga ne može da jede težu hranu, pa joj se ishrana sastoji od povrća, voća i zrnevlja, koje samelje u sok.

Sada kada su joj rebra uklonje, njeni unutrašnji organi, poput jetre, su izgubili deo prirodne protekcije, ali ona nije zabrinuta za svoje zdravlje.

"Ukoliko bih ranije bila u saobraćajnoj nesreći, slomila bih rebra. Sada bih verovatno povredila slezinu. Nisam zabrinuta, jer imam korset koji je kao kavez oko mene", rekla je Piksi.

Od ostalih plastičnih intervencija, četiri puta je operisala nos i četiri puta povećavala grudi. Operisala je kapke, uradila dve liposukcije, ubrizgala filere u jagodice i usta, a podvrgla se i operaciji za uvećanje pozadine, kako bi imala "brazilsku guzu".

Čak je stigla i da uradi labiaplastiju, odnosno operacija koja modifikuje vaginu i podvrgla se tretmanu poznatom kao "CoolSculpting", koji zamrzava salo.

Proizvod svega toga ste videli na slikama.

Da li vam je ovo lepo ili groteskno?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.