Ivan Čelebić novi direktor agencije UM Zagreb

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 12.Maj.2021, 16:09

Ivan Čelebić novi direktor agencije UM Zagreb

Nakon više od 13 godina rada u medijskoj industriji, Ivan Čelebić preuzeo je poziciju direktora agencije UM Zagreb.

Tokom karijere Ivan Čelebić je vodio agenciju UM Podgorica, a poslednjih godina bio je na poziciji Media Buying Director agencije UM Zagreb. Sarađivao je s brojnim klijentima iz različitih kategorija poput telekomunikacijske industrije, automobila, igračaka, finansija, medija i drugih. Ivan je iskusni vođa tima, vešt pregovarač i medijski strateg, koji neprestano >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << poboljšava poslovanje i agencije i klijenata, kao i reputaciju UM-a kao poželjnog poslodavca.

Jako sam počastvovan prilikom da vodim izuzetan tim UM-a Zagreb, koji sada broji preko 30 zaposlenih. Znanje naših ljudi je najveća snaga naše agencije i zajedno radimo na kontinuiranom unapređenju usluge media planiranja i zakupa. Naš cilj je da kroz kreativan pristup, implementaciju sve više dostupnih agencijskih alata i strateških rešenja dodatno podignemo vrednost kampanja i rezultate naših klijenata. Uz sve to, ulažemo u budućnost i kreiranje prilika za nove mlade talente i njihov skillset za digital trendove koji dolaze“, rekao je Ivan.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.