Isidora Bjelica: Neću da se ponašam kao bolesnik!

Izvor: Story, 27.Maj.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isidora Bjelica: Neću da se ponašam kao bolesnik!

Nakon što su lekari otkrili da se Isidori Bjelici vratio kancer, spisateljica ne želi da odustane od borbe protiv bolesti.

Isidora Bjelica, foto: Story arhiva

Bjelica ne dozvoljava sebi da se ponaša kao bolesnik, pa obavlja sve dnevne aktivnosti.

- Pre svega, to je fizički jako teško što sam prošla i dalje što prolazim, ali ja uopšte ne dozvoljam sebi da se ponašam kao bolesnik. Ja između terapija idem u pozorište, na operu i na balet, šetam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa Vilom psa i pišem, jer onog trenutka kada počneš sebe da doživljavaš kao da si bolestan i da kukaš, ti si onda gotov - izjavila je Isidora u emisiji Ekskluziv.

Podsećanja radi, Isidori je prvi put pre dve i po godine dijagnostikofan rak, zbog čega su lekari odlučili da joj izvade svaki organ koji je ovaj zloćudni tumor zahvatio. Nakon operacije i terapije koju je spisateljica mesecima primala, lekari su bili uvereni da se kancer neće vratiti. Njihove prognoze se nažalost nisu obistinile.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.