[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] APRIORI WORLD: „Agro Startup“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Jul.2022, 18:07

[ISTAKNUTI KOMUNIKACIJSKI PROJEKTI 2021] APRIORI WORLD: „Agro Startup“

IDEJA I NJENI EFEKTI. Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede u suorganizaciji Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, agencija Apriori World utemeljila je pre 5 godina konferenciju, Agro Startup. Cilj konferencije je kroz primere iz prakse te finansijske smernice za pokretanja poljoprivrednog poslovanja, omogućiti studentima da se upoznaju s mogućnostima koja se pružaju kroz poljoprivredu. Konferencija se organizuje pod motom „Inspirišemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << poljoprivredu“ kako bi zajedno članovi akademske zajednice te praktičari, mladi poljoprivrednici i ključne institucije za razvoj poljoprivrede mogli povezati poljoprivredu i raširiti vidike.

UPOTREBA MEDIJA I REZULTATI. Sve dosadašnje pa tako i ovu jubilarnu, otvorila je ministarka poljoprivrede mr.sc.Marija Vučković koja je održala i predavanje. Zbog epidemioloških mera, konferencija je održana u hibridnom obliku. Uživo je prisustvovalo 50 studenata, a preko 230 njih iz cele Hrvatske iz 7 obrazovnih, specijalizovanih institutcija iz oblasti poljoprivrede pratilo je konferenciju. Konferenciju su pratili nacionalni mediji. Na sam dan konferencije bila su i javljanja uživo, a putem društvenim mreža komuniciran je sam događaj, ciljajući prema studentskoj populaciji. Konferenciji su uživo pratili predstavnici medija.

PROJEKTNI TIM.

Danijel Koletić, vođa projekta (Predsednik organizacionog odbora).

Članovi organizacijskog odbora:

dekan Agronomskog fakulteta Univerziteta u Zagrebu, prof. dr. sc. Ivica Kisić,

predstavnica Uprave za kvalitet i Centra za podršku studentima i karijerno savetovanje, Aleksandra Gečević,

mag. educ. Soc, Marta Grđan,

Ivan Pervan

Priredila: Snežana Milić

Izvor: Apriori World

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.