I dalje voli bivšeg dečka: Sofija Rajović najavila pomirenje?

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje voli bivšeg dečka: Sofija Rajović najavila pomirenje?

Voditeljka Sofija Rajović podgrejala je priče da još uvek nije zaboravila bivšeg dečka objavom na društvenim mrežama.

Sofija Rajović, foto: Instagram

Naime, ona je na svom Fejsbuk profilu objavila pesmu Duh u gomili koju izvodi Dado Glišić, sa kojim je Sofija nekada bila u vezi.

Sofija Rajović oduševila fotografijom bez šminke

Njih dvoje su raskinuli zbog pevačevih problema sa zavisnošću, a Glišić >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je za Puls izjavio da mu je u vezi sa Sofijom bilo kao ni sa jednom pre, kao i da posle nje nije imao devojku.

- S njom sam imao poslednju vezu i posle nje nijednu. Bili smo zajedno kada sam se nalazio u lošoj fazi i to mi je bilo tako čarobno. Bilo mi je s njom kao ni sa jednom do sada. Posle sam izašao iz te priče, probudio sam se, i zgranuo. Ona je bila mlada, tek počela da živi, ja sam otišao za nekom svojom pričom i j…ga. Neke ljude zapostaviš nesvesno. Ali život ima faze. Kad vratiš malo film, ne možeš da veruješ gde si sve bio i kuda si sve bio i kuda si se sve provozao - rekao je pevač.

Evo na koga je Sofija Rajović nasledila lepotu

Da li ovaj Sofijin gest najavljuje pomirenje ili je samo znak podrške bivšem partneru koji se sa pomenutom pesmom takmiči na Pinkovom festivalu, ostaje nam da vidimo.

Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.