Htela je da pokaže samo stomak, ali...

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Htela je da pokaže samo stomak, ali...

Britni Spirs je želela da nam pokaže samo svoj stomak, ali smo videli mnogo više...

Želite da budete vitki i zategnuti? Đuskajte u Las Vegasu, baš kao Britni Spirs. Pogledajte njen stomak na selfiju koji napravila pre odlaska na spavanje. Svaka čast!

Pevačic (34) je uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, napisala da je iza nje dug dan i mnogo sati snimanja materijala za sledeći album.

"Vreme je za selfi", reče i "škljocnu se! Međutim, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trbušnajka, videli smo na toj slici još nešto - kako je Britni uredila svoje kupatilo. Pogledaje malo bolje...

Foto: Instagram - britneyspears

Da li biste ikada rekli da se radi o kupatilu?! Tu su lampe, drvena stolica, orman, televizor... Možda je ona, zapravo, kadu ubacila u dnevnu sobu?

Kako vam se to sve dopada?

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Obožavaoci oduševljeni: Pevačica se pohvalila izvajanim telom

Izvor: B92, 08.Dec.2015

Obožavaoci Britni Spirs su joj nekoliko puta do sada zamerali da je nabacila koji kilogram viška, pa je pevačica odlučila da im pokaže rezultate svog rada...Britni je na svom profilu na Instagramu postavila selfi kojim pokazuje svoj savršeno zategnuti stomak. Odmah je kraj fotografije dobila pregršt...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.