Holandski DJ Nuno Dos Santos u Beogradu

Izvor: Story, 09.Dec.2014, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holandski DJ Nuno Dos Santos u Beogradu

Holanđanin rođen u Portugaliji, Nuno Dos Santos, koji u svojim setovima kao da flertuje sa publikom, stiže 12. decembra 2014. godine u Beograd.

Nuno Dos Santos, foto: Promo

Nuno Dos Santos je Holanđanin rođen u Portugaliji. Može se reći da u svojim setovima gotovo flertuje sa publikom, kako kroz zavodljive bitove, tako i pogledom koji je uvek zakovan za plesni podijum u potrazi za onim pojedincem koji se najmanje provodi (ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << takav uopšte postoji).

Ovog petka, 12. decembra, stiže u Beograd povodom specijalnog DJ seta koji će izvesti u klubu Dot. Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da Dos Santos dolazi odmah nakon pojavljivanja u Boiler Room-u prošlog četvrtka.

Inače, on je kao rezident u jednom od najboljih evropskih klubova (holandskom mestu Trouw) naučio da ugađa probirljivoj evropskoj klupskoj publici, i njegovi bukinzi u legendarnom klubu Club 11 i dalje važe za najbolje žurke u Amsterdamu. U svom produkcijskom radu Nuno beleži uspehe poput etiketa Composit, Planet E i Green Records (za koje je obljavljivao muziku), pa sve do klupskih hitova popout Merging, Hamming and Circus Bells.



Nuno u Beograd stiže na poziv Kristijana Molnara, našeg mladog DJ-a i producenta, koji će domaćoj publici pružiti DJ podršku iste večeri. Žurka počinje u 23 sata, a ulaz je do ponoći besplatan.

Takođe, u subotu 13. decembra od 23 sata na programu je The Incred!bulls parti, a žurku nam spremaju tri DJ-a producenta koja stoje iza projekata kao sto su Teddybear Records, Romp, Feel And Dance More Radio Show. Za DJ pultom kluba Dot biće Tumalon, Phill i Dansmore, program počinje u 23 sata, i ulaz je slobodan uz kartu.

Za sve one sa metropolitskim ukusom za enterijer i muzičke pravce, klub Dot (Francuska 6) svakog četvrtka, petka i subote donosi klabing za pamćenje.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.