Hajdi Klum podnela zahtev za razvod

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum podnela zahtev za razvod

Supermodel traži od Sila starateljstvo nad četvoro dece

Definitivno prelomila.

Pre tri meseca Hajdi Klum (38) i Sil (49) objavili su da se razvode, nakon sedam godina braka. Sad je sve ušlo u zvaničnu proceduru, pošto je supermodel u Los Anđelesu podnela zahtev za razvod. Kao razlog navela je da među njima postoje nepremostive razlike i da je najbolje da više ne žive zajedno. Ona traži starateljstvo nad njihovo četvoro dece, Leni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (7), Henrijem (6), Johanom (5) i Luom (2), a muzičar bi imao pravo da ih redovno posećuje. Takođe, želja joj je da ukloni i muževljevo prezime Samjuel, koje je dodala svom.

- Nakon što smo uživali u sedam godina ljubavi, ipak smo odlučili da svako krene svojim putem. I dalje ćemo jedno drugo poštovati i voleti, bez obzira na sve - izjavili su Hajdi i Sil kada je objavljena informacija o razvodu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.