HUMANOST NA DELU

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANOST NA DELU

Učenici Obrazovnog sistema „Crnjanski“, koji su se pojavili u ulozi manekena, naučili su i važnu životnu lekciju o humanosti!

Oni su na sceni Zvezdara teatra predstavili modele Zvonka Markovića, Marijane Mateus, Irene Grahovac, Milene Radović, Predraga Đuknića, Gordane Majstorović, „Ledženda“, „Mone“, „Sent. Džordža“, „Springfilda“, PWL i „P.S. fešena“.

Sva prikupljena sredstva od prodaje ulaznica donirana su Domu za decu i omladinu ometenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u razvoju „Sremčica“, a neki od brendova su su, osim učešća, ovoj ustanovi donirali i garderobu koju će delegacija Obrazovnog sistema „Crnjanski“ 8. novembra odneti u „Sremčicu“ i tako učestvovati i u njihovoj tradicionalnoj manifestaciji Dani doma.

Brojne poznate ličnosti, svojim prisustvom podržale su ovu akciju, a među njima su bili Vlade i Snežana Divac, Vladimir Petrović Pižon, Lea Kiš, Slavica Tripunović Dajana, Milena Radović...

Nataša Bajat

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.