Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u oktobru 2018

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Nov.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledanost TV programa s nacionalnom pokrivenošću u oktobru 2018

Svakog dana u oktobru Prvi program RTS-a je bio najgledaniji TV program u Srbiji. Građani Srbije su RTS1 gledali u proseku 61 minut dnevno.

Na rang listi 50 najgledanijih emisija, 37 su emisije RTS-a. Najgledanija emisija je prenos fudbalske utakmice između PSZ i Crvene Zvezde, iz kvalifikacija za Ligu šampiona, emitovana 3.oktobra sa početkom u 18.49 sati i postignutim rejtingom od 19,4%. Pored fudbalskih utakmica na rang listi najgledanijih emisija su domaće igrane serije, informativne emisije, zabavne emisije, dokumentarne emisije, emisija posvećena dočeku zlatnih odbojkašica, ostali sportski prenosi i emisije u vezi sa njima, filmovi.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.