Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Okt.2021, 14:49

FlixBus ponovo na liniji Beograd – Novi Sad – Budimpešta

Evropski sinonim za putovanja autobusom, nekadašnji start-up FlixBus, u saradnji sa srpskim prevoznicima Fudeks i Sirmiumbus, uz već postojeću liniju koja povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom, ponovo prevozi putnike na međunarodnoj relaciji, od Beograda do Budimpešte.

Autobuska linija biće otvorena od 28. oktobra, a prevoz do Budimpešte, preko Novog Sada, obavljaće se pet puta nedeljno. Prepoznatljiv način poslovanja Flixbus-a spaja tradicionalni prevoz i moderne tehnologije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << po prihvatljivim cenama i omogućava brojne pogodnosti za putovanje.

Drago mi je što nastavljamo da pružamo priliku za udobna putovanja koja za nas predstavljaju mnogo više od klasičnog prevoza. Verujemo da naš poslovni model doprinosi svojim kvalitetom i zajedno sa našim srpskim partnerima gradimo stabilnu mrežu u Srbiji, koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta.“ – izjavio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South, navodeći da je dolaskom na srpsko tržište, 2017. godine, FlixBus uveo mnoge novitete, nastojeći da sačuva pozitivan uticaj na životnu sredinu, pružajući posebne povoljnosti za putnike i obezbeđujući tehnološke inovacije koje olakšavaju proces putovanja za putnike, ali i za vozače.

Uz standardne pogodnosti koje garantuje FlixBus, kao što je više prostora između sedišta, utičnice kod sedišta, besplatan internet i odabir mesta u autobusu, kupovina karata je moguća preko besplatne mobilne aplikacije. Informacije o stanju na putevima, onlajn rezervacija, promena ili otkazivanje rezervacije 15 minuta pre polaska, bez dodatne naplate, ubrajaju se u prednosti korišćenja aplikacije i FlixBus putovanja.

Našim poslovnim modelom uspeli smo da privučemo milione putnika širom Evrope, stvorili smo hiljade novih poslova i učvrstili poslovanje regionalnih autobuskih prevoznika. Znajući da su potrebe današnjeg modernog putnika brzina, online kupovina karata i jednostavan dolazak do krajnje destinacije, želimo da odgovorimo na njih, promenimo doživljaj putovanja i učinimo prevoz autobusom atraktivnim, zanimljivim i pristupačnim.“ – zaključuje Ante Grbeša.

Više informacija o redovnim linijama i pogodnostima možete pronaći na stranici www.flixbus.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.