Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Mar.2024, 09:40

Festival epske fantastike 2024: Mitologija

Festival epske fantastike 2024 biće održan u subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, a biće posvećen jubileju – deceniji postojanja ove manifestacije. Organizatori su pripremili bogat program koji će činiti: društvene igre („Istražite raznovrsne svetove kroz našu kolekciju društvenih igara.“); paneli („Učestvujte u diskusijama i predavanjima sa vodećim stručnjacima i autorima.“); cosplay takmičenje („Pridružite … Članak Festival epske fantastike 2024: Mitologija se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Trofej Beograda 2024 u džudu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 20.Mar.2024

Međunarodni turnir Trofej Beograda 2024 u džudu održaće se u subotu i nedelju, 23. i 24. marta, u UVC „Šumice“ (Ustanička 125/1). Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda, a tehnički organizator je Džudo savez Beograda. Prvog dana takmičenja...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.