Fan mu pojeo svu hranu!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fan mu pojeo svu hranu!

Kvemin Tejlor, psihički bolesnik, upada u reperovu vilu kad god je muzičar van grada i uživa u izobilju

Hoće da živi kao car.

Nedavno je jedan obožavalac Pi Didija provalio u kuću čuvenog repera i jeo njegovu hranu. Fan je upao u vilu na Long Ajlendu i živeo je u njoj dok je muzičar bio odsutan. Provalnik je uživao u raznoraznim obrocima, isprobavao je Didijevu odeću i pio je njegova skupa alkoholna pića, izveštava Post. Nakon hapšenja Kvemin Tejlor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (30) izjavio je da često boravi u kući slavnog repera.

- Zapravo, u njegovu kuću dolazim s vremena na vreme još od 2001. godine. Iskreno, dobro sam se naspavao, ali to je sve. Nisam impresioniran. Planirao sam ovde da ostanem 15 do 17 dana - rekao je Tejlor, koji ima dugačku istoriju psihičkih bolesti.

Do reperove vile se dovezao taksijem i ušao kroz otključana vrata na podrumu. Aktivirao je alarm, ali kad je policija stigla na uviđaj, on je uspeo da ih uveri da je Didijev blizak prijatelj i da reper zna da je on u njegovoj kući.

(M. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.