FLITVUD MEK PONOVO NA TURNEJI

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"FLITVUD MEK" PONOVO NA TURNEJI

LOS ANĐELES - Grupa "Flitvud Mek" najverovatnije će ponovo krenuti na turneju. Gitarista, tekstopisac i producent, Lindsi Bekingam je izjavio da članovi benda

LOS ANĐELES - Grupa "Flitvud Mek" najverovatnije će ponovo krenuti na turneju.

Gitarista, tekstopisac i producent, Lindsi Bekingam je izjavio da članovi benda razmišljaju da ponovo organizuju turneju, ali i da uskoro snime novi album.

Pevačica i tekstopisac Stiv Niks nagovestila je da "Flitvud >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mek" planira u budućnosti i koncert.

"Flitvud Mek" je grupa koja je bila na vrhu popularnosti ranih 1970-ih, a posle duže pauze ponovo se okupila 2009. godine za međunarodnu turneju.

Bekingam priprema solo turneju sledećeg meseca na kojoj će promovisati svoj novi solo album "Seeds We Sow", koji će se naći u prodaji 6. septembra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.