Evrovizijski pobednici Lordi dolaze u Beograd

Izvor: 24sata, 08.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrovizijski pobednici Lordi dolaze u Beograd

"Lordi su 2008. godine izdali četvrti album Deadache i koncertna promocija širom sveta se nastavlja. U Beograd stižu sa kompletnim scenskim nastupom, punom pirotehnikom, novim maskama, a sviraće minimum 90 minuta. Pošto je ovo prvi nastup benda u Beogradu i na Balkanu, očekuje se pravi spektakl", saopštio je "Legasi".

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lordi dolaze u Beograd

Izvor: RTV Pink, 08.Jan.2009

. . . Pobednici Pesme Evrovizije 2006 finski hevi-metal sastav Lordi, sviraće prvi put u Srbiji 7. marta u Studentskom kulturnom centru Beograda, najavio je promoter Legasi promoušn.

Nastavak na RTV Pink...

Lordi opet prvi put u Srbiji

Izvor: Popboks, 08.Jan.2009

Finska HM grupa Lordi, koja je 2006. pobedila na Evroviziji sa pesmom Hard Rock Hallelujah, održaće koncert 7. marta u SKC-u, u sklopu evropske turneje Deadache. Organizator Legacy Promotion saopštava da bend u Beograd stiže sa kompletnim scenskim nastupom, pirotehnikom i novim maskama...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.