Evo o kakvom venčanju sanja Slavica Ćukteraš

Izvor: Story, 11.Mar.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo o kakvom venčanju sanja Slavica Ćukteraš

Poznata pevačica retko kad govori o privatnom životu, ali za magazin Story otkriva kako zamišlja svoje savršeno venčanje, kao i kada će se ostvariti u ulozi majke.

Pevačica Slavica Ćukteraš se na neko vreme povukla sa javne scene, ali sada se vratila u velikom stilu. Prethodnih devet meseci pevačica je provela u Japanu, gde je živela sa svojim verenikom, golmanom Vladom Avramovićem. Nakon povratka iz inostranstva pevačica je svu svoju pozitivnu energiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << usmerila na emisiju Tvoje lice zvuči poznato.

Slavica Ćukteraš: Sada znam što sam lila suze

Iako je već duže vreme verena, Ćukteraš još uvek ne planira venčanje i decu, jer smatra da do toga treba da dođe spontano. Međutim, ona ima zamisao kako bi volela da izgledaju ti važni trenuci.  U intervjuu za magazin Story na pitanje kako bi volela da izgleda njeno venčanje pevačica je odgovorila :

- Zavisiće od trenutnog raspoloženja, mada moj ukus ipak više preferira strogu intimu - kaže Slavica.

Slavica Ćukteraš: Privikavamo se na život u Japanu

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 11. marta 2016. godine.



Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.