Evo ko je kriv što muškarci piju

Izvor: Mondo, 24.Nov.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je kriv što muškarci piju

"Dobar izgovor para vredi", kaže narod, a rezultati novog istraživanja će mnogim muškarcima biti opravdanje za čašicu više.

Foto: Guliver/Getty/Thinstock "Definitivno treba da se izvinim svom najboljem prijatelju za ono od pre nekoliko godina, što smo rekli da nikada više nećemo pominjati"

  Američko istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Kornel u Los Anđelesu, sugeriše da muškarci unose znatno više hrane i pića, ako su žene u blizini.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Prema dobijenim rezultatima, unos pića se u takvim okolnostima povećava za 93, a hrane za 86 odsto.

Naučnici te nalaze objašnjavaju podsvesnom željom muškaraca da impresioniraju žene.

S druge strane, kod žena nisu uočene promene u količini konzumirane hrane ili pića, koje bi zavisile od prisutnosti muškaraca.

U istraživanju su učestvovale 133 odrasle osobe.

Da li se slažete sa rezulatima ovog istraživanja? Pišite nam u komentarima - kakva su vaša iskustva u vezi sa ovom temom...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.