Evo kako je uvek toliko lepa (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Sep.2017, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je uvek toliko lepa (VIDEO)

Našminkajte se za izlazak sa dva minuta, Adrijana Lima će vam pokazati kako.

Foto: YouTube

Jedna od najlepših žena sveta, mama dve devojčice i manekenka za koju se „otimaju“ modni dizajneri, nema previše slobodnog vremena. To znači da ponekad mora bukvalno da ukrade koji minut za sebe.

Verovatno je to jedan od razloga zbog kojeg ne troši previše vremena na šminkanje…

Kada se sprema za izlazak - dovoljna su joj dva minuta, a sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za "Vog" otkrila kako joj to uspeva.

"Obožavam šminku", kaže Adrijana Lima na engleskom sa teškim akcentom jedne Brazilke na početku video tutorijala tokom kojeg je koristila šminku srednje klase, onu koju možete kupiti u svakoj parfimeriji, a zatim demonstrira svoju veštinu:



Izvor: YouTube

Prvo nanosi BB kremu, za ujednačavanje tena koju pomeša sa prajmerom, protrljavši dlanove, a zatim ih nanosi na lice, objašnjavajući kako ne voli mat završnicu, već prirodni sjaj kože.

Nanosi senku, mešajući dve nijanse iz neutralne palete boja, tik iznad gornjih i ispod donjih trepavica, u spoljašnji ugao oka.

Sledi malo hajlajtera, zatim maskara, konturisanje pa rumenilo u boji kajsije, koje nanosi velikom čekom, a onda malo popravi rukom (kao i većina žena).

Za dnevnu varijantu, bira karmin koji odgovara prirodnoj nijansi usana, i spremna je za akciju.

A onda, da bi pokazala kakvu razliku pravi samo jedan detalj - menja nijansu karmina, bira intenzivniji, tamniji i dnevna šminka za dve sekunde pretvorila se u večernju.

Pogledajte fotografije:

Dve uvrnute teorije o "pravoj" nijansi karminaHop, cup, poskočiću... (VIDEO)Slobodno krši pravila, može ti se (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.