Epica Awards 2015: Poznati dobitnici Zlatnih nagrada

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Nov.2015, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Epica Awards 2015: Poznati dobitnici Zlatnih nagrada

Na festivalu Epica Awards 2015 su poznati dobitnici koji su osvojili Zlato u 66 kategorija

Preostali rezultati će biti poznati u petak tokom dana. Ove godine je pristiglo blizu 4,000 radova koji konkurišu za jednu od nagrada koje se dodeljuju na jednom od najprestižnijih fesrivala kreativnosti.

Radovi su pristigli iz 75 zemalja. Broj prijavljenih radova je za 8% veći nego što je to bilo prošle godine. Najviše ima prijavljenih radova iz Nemačke, Kanade, Turske, SAD, Libana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Rumunije, Španije i Japana. Ove godine su prvi put svoje kreativna radove prijavili i oglašivači iz Azerbejdžana, Ekvadora, Irana, Obale Slonovače i Senegala.

Sve nagrađene radove možete videti na sajtu Epica Awards

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Epica Awards 2015: Poznati svi dobitnici nagrada

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Nov.2015, 11:10

Sinoć su u Berlinu u bioskopu International dodeljene nagrade na jednom od najvećih Festivala kreativnosti..Ove godine je svoje radove prijavilo 585 agencija iz 75 zemalja. Najviše ima prijavljenih radova iz Nemačke, Kanade, Turske, SAD, Libana, Rumunije, Španije i Japana. Ove godine su prvi put...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.