Emina Jahović: Uplašena sam za svoju porodicu

Izvor: Story, 17.Jan.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović: Uplašena sam za svoju porodicu

U trenutku kada se u Istanbulu dogodio teroristički napad kada je bombaš samoubica usmrtio desetoro ljudi, pevačica Emina Jahović boravila je u Srbiji i jedva čekala da joj se javi suprug Mustafa Sandal.

Emina Jahović, foto: Instagram

Srećom, niko od pevačicinih voljenih nije bio ugrožen, ali Emina priznaje da se zbog sigurnosti svoje porodice plaši povratka u Tursku.

- Naravno da je strah prisutan u meni kada treba da se vratim tamo. Pogotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zato što planiram da održim veliku promociju, a osim toga i živim tamo sa mužem i decom. Uopšte nije svejedno kada se u tako velikom gradu nešto dešava, a sami ste svedoci toga. Uplašena sam za svoju porodicu, ljudi koji žive ovde u Srbiji su nekako navikli na to. Imali smo bombardovanje i svi znamo kako je to prošlo. Plašim se, ali verujem u boga da će se sve rešiti - priznala je Emina.

Pevačica ima dve strane: Mustafa Sandal otkriva kakva je Emina u braku

Pevačica je dodala da je nedavno proslavila rođendan u krugu dragih ljudi. Emina je napunila 34. godine , a kako kaže veruje da će je suprug iznenaditi lepim poklonom. Pevačica ističe da je za rešenje razmirica u braku najbitniji balans i da Mustafi to polazi za rukom.

- Mi sukobe rešimo verovatno zato što odlično znamo da balansiramo. Naravno da do sukoba uvek dolazi zbog mene i mojih suludih ideja. Mislim da mu nije nimalo lako da me prati u mojim suludim idejama, ali uspeva nekako - iskrena je Jahovićeva i kaže da suprugu jedino prevaru ne bi oprostila.

- Ne bih mu nikada oprostila prevaru. Da ga zateknem sa drugom, spakovala bih svoje stvari, uzela decu i ostavila ga. Nema drugog rešenja, to je ono što bi dobio od mene, jednostavno - priznala je Emina.

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.