Eksla podržali fanovi

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksla podržali fanovi

Frontmen grupe Guns N' Roses je prvi umetnik koji je javno odbio da bude uveden u Kuću slavnih od preživelih članova grupe Sex Pistols 2006. godine

LOS ANĐELES - Frontmen grupe "Guns N' Roses" Eksl Rouz izjavio je da je zatečen i oduševljen podrškom koju je dobio od medija i obožavalaca povodom njegove odluke da odbije poziv da bude uvršten u Rokenrol kuću slavnih proteklog vikenda.

U pismu na sajtu grupe, Rouz je rekao da je oduševljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << neočekivano "pozitivnim odgovorom i podrškom javnosti" na svoju odluku.

Neki gledaoci na subotnjoj ceremoniji u Klivlendu zviždali su kada je Rouzovo ime pročitano i kada su drugi članovi grupe primili svoju nagradu.

Rouz je prvi umetnik koji je javno odbio da bude uveden u Kuću slavnih od preživelih članova grupe "Sex Pistols" 2006. godine, prenosi Rojters.

Rouz nije objasnio zbog čega je odbio da uđe u Kuću slavnih osim što je rekao da se nije osećao "željeno ili poštovano".

U pismu koje je postavljeno na sajt njegove grupe Rouz je naveo da ne razume način na koji se primaju ljudi u Kuću slavnih niti šta tu Kuću slavnih čini toliko važnom.

Rokenrol kuća slavnih je na svom vebsajtu navela da se članovi biraju glasovima više od 500 rok stručnjaka sa liste nominovanih koju svake godine sastavlja Fondacija sa 25 godina iskustva u industriji i sa "besprekornim muzičkim ukusom".

Grupa "Guns N' Roses" bila je popularna 80-ih i početkom 90-ih sa hitovima "Appetite for Destruction", "Paradise City", "Don't Cry", ali su se raspali početkom 90-ih zbog svađe Rouza i gitariste Sleša.

Rouz je čestitao drugim umetnicima koji su ušli u Kuću slavni i izvinio se Klivlendu što nije prisustvovao ceremoniji.

U Kuću slavnih u subotu su ušli i Lora Najro, Fredi King kao i grupe "Red Hot Chili Peppers", "Donovan" i "Beastie Boys".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.