EŠTON KUČER OPET VARAO DEMI?

Izvor: Kurir, 29.Sep.2011, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EŠTON KUČER OPET VARAO DEMI?

LOS ANĐELES - Kraj bračne idile između Demi Mur i Eštona Kučera?! Naime, glumac je optužen da je prevario suprugu, istog vikenda kad je par slavio šestu godišnjicu braka.

LOS ANĐELES - Kraj bračne idile između Demi Mur i Eštona Kučera?!

Naime, glumac je optužen da je prevario suprugu, istog vikenda kad je par slavio šestu godišnjicu braka.

Prema tvrdnjama devojke s kojom je navodno imao aferu, to se dogodilo u petak u San Dijegu, piše magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Star.

- Veza je završila zbog Eštonovog učestalo varanja. Ovo je vrlo bolno vreme za Demi - rekao je izvor za Star magazin.

I prošle godine je Ešton optužen da je imao aferu sa dvadesetjednogodišnjom Britni Džons. Devojka je medijima rekla da je imala seks s glumcem u kući u kojoj živi sa suprugom na na Beverli Hilsu.

Slavni par zajednički je demantovao ove glasine i to na Tviteru.

- Ne promovišete slobodu medija kad pišete izmišljotine. Mislim da će se moj advokat  složiti da je sve što ste napisali da sam preljubnik obična kleveta - poručio je Ešton urednicima Star magazina preko Tvitera, a Demi ga je podržala: "Odlično si to rekao, ljubavi!"

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.